Háziorvosoknak

1. Személyes bemutató

Az első személyes találkozó célja az Ön intézményének és az időpontom.eu szolgáltatásnak a megismerése

2. Agilis tesztelés

A bemutatót követő 2-3 hét célja a rendszer megismerése és megszokása. Ebben az időszakban ajánlásunk szerint még nem publikus a páciensek felé, hogy a rendszer működik - az időpontokat Önök rögzítik a rendszer minden előnyével együtt. Ebben az időszakban az Ön igényei szerint tartjuk a kapcsolatot elektronikusan vagy személyesen is.

3. Bevezetés, szerződés

A 3. hét végével a rendszert már készségszinten ismerik. Ez az a pont ahol a rendszer meglétét általunk biztosított anyagokkal ismertetik meg a páciensekkel. Ennek hatására az önállóan foglalt időpontok száma nagyságrendekkel indul növekedésnek - Önök és pácienseik egyaránt részesülvén a digitális időpontfoglalás előnyeiből.

Szakorvosi rendelőknek

1. Személyes bemutató

Az első személyes találkozó célja az Ön intézményének és az időpontom.eu szolgáltatásnak a megismerése

2. Igényfelmérés

Második lépésként felmérjük az intézményi vezetőség és IT szakemberek elvárásait, egyeztetjük a bevezetés feltételeit és ütemét

3. Agilis tesztelés

Minden implementáció sikere nagyban múlik a tesztelésen. Módszertanunk szerint a leghatékonyabban rövid iterációkkal, intenziv kommunikációval, szükség esetén helyszíni jelenléttel érünk el sikert

4. Bevezetés, szerződés

Az implementációt követően az időpontom.eu rendszert folyamatosan monitorozzuk. Modern megoldásainknak köszönhetően a rendszer automatikusan értesíti a támogatócsoportot esetleges hibák esetén - a megoldásokat hamarabb szállitjuk mint hogy azt felhasználói szóba hoznák.