Digitális transzformáció

A technológiai újítások célja, hogy több ideje maradjon a lényeges dolgokra. Az időpontom.eu garantáltan mindig egyértelmű, és soha nem lesz az Ön útjában - akkor és úgy segít, ahogy a helyzet megkívánja.

Ügyfélelégedettség

Az orvosok, asszisztensek ideje a legfontosabb érték. Az időpontom.eu kiszámithatóbb napi rutint, és átlátható működést jelent. A szolgáltatásunk megvalósítja azt, ami a technológiai fejlődés célja - az egyszerűsítést és tehermentesítést. Célunk, hogy segítsük Önt visszatérni azokba az időkbe, amikor az adminisztráció még az orvoslás utáni prioritás volt.

Tehermentesités

A kockás füzet és naptár már nem a legjobb megoldás. Célunk, hogy az orvosok és asszisztensek a legmodernebb körülmények között, másodpercek alatt végezzenek az időpontkezelés feladatával - és pácienseik saját maguk is be tudjanak jelentkezni, telefon és email nélkül.

Egyszerűség

Az időpontom.eu lényege az egyszerűség. Nem kell hozzá IT diploma, de még különösebb számítógépes tapasztalat sem. A működését úgy alakitottunk ki mint egy jó konyhát - minden ott található, ahova először nyúlunk.

Integráció

Az időpontom.eu könnyen együttműködik a már létező rendszereivel. Igény szerint informatikus kollégáival közösen alakítunk ki kapcsolódási pontokat más szoftverekkel, ezzel megkönnyítve az adatbevitelt, és gazdag információkat szolgáltatunk más programok felé. Amennyiben az orvosi vizit további ellátást igényel, a munkamenet átadható egyéb intézményi rendszerek felé.

Teljesitmény

Senki sem szeret várakozni. Alkalmazásokra különösen nem. Az időpontom.eu-t az első pillanattól kezdve maximális sebességre terveztük. Ennek köszönhetően bármilyen eszközön másodpercek töredéke alatt történik minden művelet - és a felhasználószám növekedésével sem lassul le.

Adatbiztonság

Az időpontom.eu rendszerben teljes biztonságban vannak adatai. Infrastruktúránk gondolkodik az adatok titkosításáról a kliens-szerver kommunikáció és a tárolás során is (TLS 1.2, ECDHE_RSA with X25519, AES_128_GCM). A felhasználói adatok kezelése szigorú sztenderdeknek megfelelően történik, és a kritikus műveletek visszakereshetősége végett naplót vezetünk.