FONTOS

Az alábbi leirás az Ön ügyfelei szempontjából ismerteti a működést. Amennyiben Ön szolgáltatóként szeretne regisztrálni az idopontom.eu szolgáltatásra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Felhasználói regisztráció

Egyszerű regisztrálni. Az adatok megadása után a felhasználó emailt kap a regisztráció megerősítéséhez szükséges linkkel. Erre a linkre kattintva azonnal használhatóvá válik az alkalmazás.

Sign Up

Időpont kiválasztása

A belépést követően a felhasználó kiválasztja a számára ideális időpontot az Ön naptárában. Adminisztrátorok foglalhatnak időpontot a páciens nevében is.

Find slot

Időpont lefoglalása

Az időpontfoglalás összesen 1 kattintás - ezt követően a rendszer automatikusan rögzíti a foglalást. A szabad helyek változása valós időben, automatikusan megjelenik az Ön összes eszközén, egy időben, azonnal.

Confirm slot

Időpontfoglalás bármilyen eszközről

Az időpontom.eu azonos funkcionalitást és teljesitményt nyújt Önnek és felhasználóinak minden eszközről. Felhasználói kényelmesen foglalhatnak időpontot akár a buszon ülve is, másodpercek alatt. Adminisztrátorként bármikor hozzáférhet fiókjához akár mobilról is - anélkül, hogy az irodáját felkeresné.

Phone hand